Aanbevolen : Auto onderdelenwaarde auto berekenen

Opkoper Auto Vlaams Brabant

Published May 17, 23
7 min read

Auto Verkopen Opkoper

En daar schoot de Jortt’er in de stress. Hij gebruikt al 4 jaar Jortt en heeft nog nooit een jaarafsluiting gedaan. Paniek! Hij belt de volgende dag met Jortt en vertelt ons het verhaal (opkoper auto limburg). Gevolgd door de vragen: “Ik heb nog nooit een jaarafsluiting gedaan, wat heb ik al die tijd verkeerd gedaan? En wat moet ik doen om dat te corrigeren voor de Belastingdienst?” De paniek was duidelijk in zijn stem te horen.

Daar hoef je niets voor te doen. De afschrijvingen zijn voor de komende 5 jaar al in Jortt verwerkt. Op het moment dat je de aanschaf hebt gedaan. Daar hoef je ook niets voor te doen. De winst en de onttrekkingen worden ook door Jortt voor je verrekend. Ook daar hoef je niets voor te doen.

En klik je door op ‘Overige reserves’, dan staat op 1 januari een door de Boekhoudbot gemaakte verrekening.” Jortt’er: “Dus alles staat goed? Ik hoef niets meer te doen?” Jortt Support: “Dat klopt.” Jortt: “Pfff. Da’s een pak van mijn hart, maar eigenlijk wist ik wel dat het goed zat met Jortt…” Moraal van het verhaal: Boekhouden is geen mensenwerk, Jortt is daar veel beter in.

--- Hilco Jortt'er Geschreven voor boekhoudprogramma Jortt. Ik deel mijn Jortt ervaringen, belevenissen, fouten, leermomenten en leuke anekdotes met veel plezier. Ter lering en vermaak. Al mijn verhalen zijn op waarheid gebaseerd, maar feiten kunnen wat zijn aangepast. En ja, ik kan soms een beetje overdrijven. Je kunt vorige edities hier terguglezen.

Ik was één van de vier. Ik was tegen. Ik kon het niet voor me zien. Het was gek, anders, vreemd. Dat zou toch niemand begrijpen… Maar ik had het mis. Toen we in 2015 met Jortt begonnen waren we met zijn vijven. opkoper auto limburg. Twee ontwikkelaars, een product owner, een UI designer en ik.

Auto Opkoper Danny TienenHet waren ‘maar’ twee ontwikkelaars. Maar wel uit de categorie ‘beste jongetje van de klas’. Je kent ze wel. Die kinderen die fluitend door alle werkboekjes - en extra boekjes - heen gingen. En op de lagere school een spreekbeurt houden over het Brout-Englert-Higgsveld. Waarbij ze uit konden leggen dat het Higgsveld een hypothetisch energieveld is, dat volgens de theorie de massa van de elementaire deeltjes veroorzaakt… Terwijl de rest van de klas een spreekbeurt hield over hun konijn of goudvis. opkoper auto limburg.

En vooral hoe je door je boekhouding heen navigeert. Hoe je voorkomt dat je verdwaalt in je het programma. Eén ontwikkelaar kwam met de ‘schuivende panelen’. Zoals ze nu nog steeds in Jortt zitten. opkoper auto limburg. Waarmee je van functie naar functie schuift. En op alles kunt klikken wat blauw is. Van betaling naar factuur, naar klant, naar openstaande facturen, naar een boeking, naar de betaling, naar de balans, naar de btw-aangifte, naar… Je kunt overal naar toe.

Je kunt voorwaarts, achterwaarts, en springen via het kruimelspoor links bovenin. De andere vier hadden er maar moeite met het concept... Dit heeft niemand anders en boekhouden met Jortt moet net zo eenvoudig zijn als het versturen van een e-mail. Dus??? Deze ene ontwikkelaar heeft zijn zin doorgedrukt en is gewoon begonnen met bouwen.

Dit is te gek! En vanaf daar zijn we verder gaan bouwen. Nu zijn de schuivende panelen één van de kenmerken van Jortt waardoor het boekhouden zo eenvoudig is. Als de Boekhoudbot het al niet heeft gedaan, dan verwerk je de laatste boekingen met enkele muisklikken. Let maar eens op als je de volgende keer je boekhouding weer verwerkt.

Wij vinden dat GAAF en krijgen er een Glimlach! van. En jij nu weet je waar ‘de schuivende panelen van Jortt’ vandaan komen. --- Hilco Jortt'er Geschreven voor boekhoudprogramma Jortt. Ik deel mijn Jortt ervaringen, belevenissen, fouten, leermomenten en leuke anekdotes met veel plezier. Ter lering en vermaak. Al mijn verhalen zijn op waarheid gebaseerd, maar feiten kunnen wat zijn aangepast.

Auto Opkoper Nederland

Je kunt vorige edities hier terguglezen. Lees verder… Van de week had ik er weer een aan de telefoon - opkoper auto limburg. Ik had het kunnen weten, het inkomende nummer was een vast nummer. Dat zijn altijd knorrige boekhouders. Deze ging gelijk los. Over dat hij een klantje had, zo’n zzpertje, je weet wel, die voor zijn bedrijfje, wel even dacht zelf de boekhouding (zonder verkleining) te kunnen doen.

Tja, dat kan natuurlijk niet, zelf je boekhouding doen. Want net als veel boekhouders, had deze daarvoor gestudeerd. In Leiden nota bene. Bij de LOI. Dat wel. Met een avondcursus. Deze boekhouder had het gepresteerd om een door de ondernemer zelf gedane perfecte boekhouding in Jortt, binnen een uur, volledig te ruïneren (opkoper auto limburg).

Want Jortt werkte toch wel anders dan in de boeken van de LOI stond. En of we gelijk ons programmaatje even konden aanpassen, want ja, die traditionele systemen werken toch een stuk beter. De minachting naar zijn klant en naar ons klonk door in iedere zin. Bij mij draait mijn maag om als iemand zo over zijn klanten, maar vooral zo over ‘onze Jortt’ers’, praat.

Als ondernemer wil je twee zaken nooit uit handen geven: je klanten en je geld. Daar draait je bedrijf op - opkoper auto limburg. Het is niet meer dan logisch dat je je boekhouding in eigen hand houdt. En we kunnen het ons voorstellen dat je af en toe wilt weten of je iets goed hebt gedaan.

Dat je daarvoor een externe inschakelt is ons inziens een teken van kracht. Je weet niet wat je niet weet en alleen door open te staan leer je weer wat nieuws. Zo word je beter en beter. Zo ook voor je boekhouding. Voor de statistici onder ons: ongeveer driekwart Jortt’ers die boekhouden met Jortt, doen alles zelf.

Opkoper Auto West Vlaanderen

Het andere kwart laat een deel tot alles doen door één van de Jortt boekhoudcoaches. Dus als je iemand mee wilt laten kijken met je boekhouding, schroom niet. Kies dan wel één van de 120 in Jortt gespecialiceerde boekhoudcoaches. Zij kunnen je ondersteunen, leren, beter laten worden, of bevestigen dat je het goed hebt gedaan.

Dat wel. --- Hilco Jortt'er Geschreven voor boekhoudprogramma Jortt. Ik deel mijn Jortt ervaringen, belevenissen, fouten, leermomenten en leuke anekdotes met veel plezier. Ter lering en vermaak. Al mijn verhalen zijn op waarheid gebaseerd, maar feiten kunnen wat zijn aangepast. En ja, ik kan soms een beetje overdrijven. Je kunt vorige edities hier terguglezen.

Dat gezinnen te eten hebben. Belastingen betaald worden. Zonder ondernemers zou er geen werkgelegenheid zijn. Geen innovatie, geen economische groei. Geen welvaart. Ondernemers overwinnen tegenslagen en vechten tegen de twijfels en vooroordelen uit hun omgeving, die lang niet altijd in hun gelooft. Of die ze niet begrijpt. Toch houden ze vol! Omdat ze een hoger doel nastreven; ze geloven erin dat ze de wereld een beetje beter kunnen maken.Daarvoor verdienen ze een enorm respect. Het meeste respect krijgen ondernemers van hun klanten. Voor jouw klanten ben jij hun superheld! Omdat jij hun probleem het allerbeste oplost.” Dit is een quote uit het boek: ‘Maak ze gek!’ van Aartjan van Erkel. En ik vond hem te mooi om niet te delen.

000 Jortt’ers (Woohoo! Dat zijn er 11. 761 meer dan op 1 januari dit jaar) onder elkaar zijn (opkoper auto limburg). En ik kan het niet beter verwoorden. Steek ‘m in je zak. Ik heb dit boek geluisterd (ben zo dyslectisch als een blinde tor, dus ik luister alleen maar boeken) nadat ik zijn boek: ‘Nummer 1’ had geluisterd.

Auto Opkoper Tienen

Te laat voor in je schoentje, maar op tijd voor onder de kerstboom. --- Hilco Jortt'er Geschreven voor boekhoudprogramma Jortt. Ik deel mijn Jortt ervaringen, belevenissen, fouten, leermomenten en leuke anekdotes met veel plezier. Ter lering en vermaak. Al mijn verhalen zijn op waarheid gebaseerd, maar feiten kunnen wat zijn aangepast.

Je kunt vorige edities hier terguglezen. Lees verder… Van de week zat ik in overleg met één van de geestelijk vaders van Jortt. Voordat Jortt Jortt was, was het een Playgound Friday project van onze development partner Zilverline. We waren wat oude koeien uit de sloot aan het halen.

Navigation

Home

Latest Posts

Auto Verkopen Snel

Published Jun 01, 23
11 min read

Opkoper Auto West Vlaanderen

Published May 30, 23
3 min read

Auto Export Verkopen

Published May 27, 23
11 min read